Opgelost: Uitgaande gesprekken geven geen service

Op dit moment is er sprake van een verstoring in de dienst vaste telefonie. Deze verstoring heeft vooralsnog betrekking op uitgaande gesprekken en deze verlopen via de Vodafone/Ziggo route. Onze engineers hebben het probleem in onderzoek. De verwachte oplostijd is op dit moment nog niet af te geven. Wij zullen u omstreeks 14:00 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring. Er zijn helaas geen workarounds mogelijk. Bij de afmelding van de verstoring zullen wij kort ingaan op de technische achtergrond. Onze excuses voor het ongemak.

Het probleem is erkent door Vodafone/Ziggo en in onderzoek. Wij zullen u omstreeks 16:00 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring.

Het probleem is nog in onderzoek bij Vodafone/Ziggo en er is nog geen oplostijd bekend. Wij zullen u omstreeks 18:00 of eerder voorzien van een update op de status van de verstoring.

Het probleem is nog in onderzoek bij Vodafone/Ziggo en er is nog geen verder informatie beschikbaar. Wij zullen u omstreeks 10:00 morgenochtend of eerder voorzien van een update.

De verstoring is opgelost. De oorzaak is op dit moment nog niet concreet genoeg om te kunnen communiceren. U ontvangt hierover nog een update.