Opgelost: SMS versturen en ontvangen

Op dit moment is er sprake van een verstoring in de dienst IP One Mobiel. Deze verstoring heeft vooralsnog betrekking op SMSen en alle mobiele klanten. Onze engineers hebben het probleem in onderzoek. De verwachte oplostijd is op dit moment nog niet af te geven.
Onze excuses voor het ongemak.

De verstoring in de mogelijkheid voor het versturen en ontvangen van SMS berichten blijkt nog niet volledig opgelost. Het probleem is nog actief bij geporteerde nummers, niet meer bij nieuwe nummers. Onze engineers zijn nog steeds actief om dit alsnog volledig af te kunnen melden.

De verstoring in de mogelijkheid voor het versturen en ontvangen van SMS berichten is nu ook voor geporteerde nummers opgelost. Onze engineers hebben het platform onder verscherpt toezicht.

De verstoring is opgelost. De oorzaak is op dit moment nog niet concreet genoeg om te kunnen communiceren. U ontvangt hierover nog een update.