Opgelost: Interne portering issue

MELDING 02/07/2019 14:05 uur Op dit moment is er sprake van een verstoring in de portering module. Deze verstoring heeft vooralsnog betrekking op de doorvoer van interne porteringen. Een status van een portering kan hierdoor niet bewerkt worden. Onze engineers hebben het probleem in onderzoek. De verwachte oplostijd is op dit moment nog niet af te geven. U wordt geadviseerd om tijdelijk geen nieuwe interne porteringen te verwerken.

UPDATE 02/07/2019 17:29 uur Helaas is nog geen concrete update. Onze engineers zijn nog bezig met de implementatie van de oplossing. Wij verwachten u spoedig van meer informatie te kunnen voorzien.

UPDATE 04/07/2019 16:53 uur Het probleem met de doorvoer van de interne porteringen is opgelost. De oorzaak is gevonden in een aanpassing van de code van een voorgaande release. Deze code is nu hersteld.