Opgelost: Storing Coligo Meetings (iOS)

MELDING 13:57 uur Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een (video)gesprek te voeren via Coligo Meetings als de gebruiker gebruik maakt van een iOS device. Wij hebben dit in onderzoek. Excuses voor het ongemak.

UPDATE 08:07 uur Helaas is er op dit moment nog steeds sprake van een storing voor Coligo Meetings gebruikers op een iOS device. Zodra wij meer weten zullen wij een update plaatsen.

AFMELDING 10:55 uur Er is een workaround geïmplementeerd zodat gebruikers via een iOS device toch gebruik kunnen maken van Coligo Meetings. De fout bleek te zitten in de mogelijkheid om door middel van chat om ondersteuning te vragen. Deze mogelijkheid wordt niet langer aangeboden voor iOS gebruikers. iOS devices kunnen dus weer gebruik maken van Coligo Meetings.