Opgelost: Coligo Mobile problemen

MELDING 16:40 uur De Coligo Mobile applicatie zal in combinatie met het gebruik van de recente IOS 14.2 van Apple alleen gesprekken kunnen aannemen, wanneer de applicatie open staat. Onze engineers hebben het probleem in onderzoek. De verwachte oplostijd is op dit moment langer dan een uur.
Wij zullen u aan het einde van de dag of eerder voorzien van een update op de status van de situatie.
U wordt geadviseerd om geen upgrade naar IOS 14.2 uit te voeren

UDPATE 10-11 12:30 uur Vanochtend zijn er diverse testen uitgevoerd op een beta release van de Coligo Mobile applicatie om dit probleem te verhelpen. De testen hebben laten zien dat de beta nog niet kan worden uitgegeven. Onze developers proberen de gevonden issues alsnog zo snel mogelijk te verhelpen, zodat de livegang kan plaatsvinden.

AFMELDING 12-11 11:45 uur In verder onderzoek is gebleken dat het gespreks notificatie issue niet gerelateerd was aan de recente iOS 14.2 update. Afgelopen nacht is een hotfix uitgerold voor een certificaat probleem in de code. Hiermee is het probleem verholpen.