OPGELOST: DTMF problemen Mobiel

MELDING 16-12 16:15 uur Op dit moment is er sprake van een verstoring op onze mobiele diensten. Deze verstoring heeft vooralsnog betrekking op DTMF. Wanneer een IP One mobiel wordt gebeld is het voor de IP One mobiel niet mogelijk om DTMF keuzes te maken.

UPDATE 16-12 17:20 uur Vannacht zullen er enkele configuratie wijzigingen worden doorgevoerd die het probleem moeten verhelpen

UDPATE 17-12 10:00 uur Het onderhoud heeft plaatsgevonden, maar helaas niet het gewenste resultaat bereikt voor de DTMF problemen. Onze engineers zijn nog op zoek naar de oplossing

UPDATE 21-01-2021 17:05 uur Als de gebruiker de nummerreeks met een gepaste snelheid van 1 seconde per cijfer intoetst wordt deze wel herkend

UPDATE 18-12 12:05 uur Uit onderzoek is gebleken dat er voor het oplossen van het probleem een brede aanpassing nodig is op het netwerk De voorbereidingen voor deze aanpassing zijn in volle gang, maar gezien een verhoogd risico bij de uitvoering van deze aanpassingen, zullen deze pas na de feestdagen plaatsvinden.

UPDATE 07-01 20:27 uur Om het DTMF probleem op te lossen zullen wij morgenochtend noodzakelijke wijzigingen doorvoeren op ons voice platform. Dit betreft een gefaseerde uitrol om de stabiliteit en beschikbaarheid van onze dienstverlening te kunnen garanderen. Wij verwachten begin volgende week de uitrol volledig doorgevoerd te hebben.

UPDATE 15-01-2021 9:50 uur Afgelopen nacht zijn er werkzaamheden uitgevoerd om het probleem met de DTMF te verhelpen. Dit heeft nog niet het gewenste resultaat geleverd en zijn er nog meer werkzaamheden nodig. Wij verwachten dit spoedig alsnog doorgevoerd te hebben. Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

AFMELDING 29-01-2021 12:15 uur Er is een fix geïmplementeerd waarmee de verstoring verholpen is.