Opgelost: Niet mogelijk om in te loggen op MyReports

MELDING 11:25 uur Sinds ongeveer 09:45 uur deze morgen is het niet mogelijk om in te loggen op MyReports. Het probleem is door meerdere partners aangemeld en is in onderzoek. Het probleem is reproduceerbaar. De volgende update komt omstreeks 13:00 uur.

UPDATE 13:30 uur Onze engineers zijn bezig om de authenticatie problemen op te lossen.

UPDATE 10:30 uur Momenteel is MyReports volledig uitgeschakeld en wordt er gewerkte aan een permanente fix.

UPDATE 16:57 uur De oorzaak is gevonden en vannacht zal er spoedonderhoud plaatsvinden om het probleem op te lossen.

AFMELDING 08:24 uur Na het spoedonderhoud van vannacht is het probleem opgelost en kunt u weer gebruik maken de MyReports dienst. Tevens komt er vanmiddag documentatie van MyReports online op de wiki.