Opgelost: Spoedonderhoud met downtime op KPN verbindingen!

ONDERHOUD DEEL 1

Tijdens de vroege ochtend van dinsdag 15 februari zullen wij in een extra maintenance window spoedonderhoud uitvoeren op ons Core netwerk ter voorbereiding van een critical bug fix voor een specifieke router Wij starten om 05:30 met de werkzaamheden en wij verwachten dat deze voor 06:30 uur zijn afgerond. Er is geen verwachte impact. maar gedurende deze ochtend zijn er extra resources op standby en wordt er verscherpt toezicht gehouden.

ONDERHOUD DEEL 2

In de nacht van woensdag 16 februari op donderdag 17 februari zullen wij in ons standaard maintenance window spoedonderhoud uitvoeren op ons core access netwerk. In dit onderhoud wordt een upgrade op een specifieke router uitgevoerd om een critical bug te fixen. Wij starten op woensdag om 23:00 uur met de werkzaamheden en wij verwachten dat deze op donderdag ochtend voor 03:00uur zijn afgerond. Tussen 00:00 en 03:00 kunt u meerdere onderbrekingen ervaren met een maximumduur van 60 minuten totaal. Voor vragen kunt u telefonisch of via een ticket contact opnemen met onze Support afdeling via 088-2525820.