Update mobiele platform (08-06-2022)

SERVICEMELDING In de nacht van woensdag 08 juni 2022 op donderdag 09 juni 2022 zullen wij tussen 00:00 en 03:00 gezamenlijk met een externe leverancier onderhoud uitvoeren op een specifiek component in het mobiele network dat mede verantwoordelijk is voor het afhandelen van VoLTE gesprekken op zowel onze KPN als VodafoneZiggo radionetwerk proposities.

Het doel van dit onderhoud is om een aantal situaties weg te nemen die wegvallende gesprekken tot gevolg kunnen hebben. Wij verwachten dat na dit onderhoud het aantal wegvallende gesprekken op VoLTE significant lager zal zijn. Gedurende het onderhoud bestaat de kans dat gesprekken die via VoLTE worden gevoerd zonder aankondiging wegvallen.

Indien hier vragen over zijn vernemen wij dit graag via support@ipone.nl of door via web.ipone.nl een ticket in te leggen of door te bellen via 088-2525820.