Opgelost: Verstoring Vodafone

MELDING 14-04-2023 9:00 uur Vodafone meldt een storing in hun eigen netwerk. Dit heeft Impact op Native Vodafone maar vooralsnog niet op IP ONE Vodafone De verstoring die Vodafone meldt betreft RTP verkeer in hun eigen netwerk en dit leidt tot audio problemenen. De IP ONE Vodafone propositie maakt voor RTP gebruik van ons eigen netwerk dus deze storing heeft op onze dienstverlening nog geen directe impact. Voor de zekerheid loopt er wel een onderzoek naar mogelijke impact van deze Vodafone verstoring op onze dienstverlening.

UPDATE 14-04-2023 11:35 uur De updates zijn ook live te volgen via het Vodafone blog; https://act.vodafone.nl/liveblog/75-storing-mobiel-bellen-werkt-niet-zoals-het-hoort-voor-deel-van-klanten

UPDATE 14-04-2023 14:24 uur De situatie is ongewijzigd, er is nog steeds storing in het netwerk van Vodafone en daardoor heeft een deel van onze klanten mogelijk problemen met onze telefonie diensten. We zien dat 70% van het netwerk weer werkt. We houden dit nauwlettend in de gaten. Werkt mobiel bellen niet dan werkt bellen via diensten als Whatsapp of Facetime wel. Er zijn ook problemen met bellen naar 112, waardoor het mogelijk is dat onze klanten wel contact hebben maar niets horen of ze hen niet kunnen horen. Bel daarom 112 met je vaste lijn of of gebruik de chatfunctie in de 112NL-app op je telefoon. We werken hard aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

AFMELDING 14-04-2023 15:24 uur Het probleem is volgens Vodafone opgelost.